Skip to content
ALTE SERVICII

Te-ai întrebat ce altceva știe să facă o agenție de marketing online?
Webdesign, administrare conturi social media, editare video, copywriting.

blog-2

Webdesign

Realizare de site-uri pe platforma WordPress.

blog-4

Administrare Conturi Social Media

Administrare de conturi de social media (Facebook, Instragram, TikTok).

blog-3

Editare video

Editare video pentru platforma Youtube.

blog-featured-3

Copywriting

Realizare de texte pentru site-uri, campanii publicitare, advertoriale.

Bine ai venit în lumea online-ului!

Lumea marketing-ului online este una vastă. De aceea echipa noastră s-a gândit la ce știe să facă mai bine și a trecut în revistă o serie de servicii ce au la bază promovarea online.

Suntem de părere că o promovare online de succes ar trebui să cuprindă adiacent următoarele:

  1. Un site performant realizat în conformitate cu toate standardele de calitate ale principalelor motoare de căutare. Vorbim aici de structura unui site, viteza de încărcare a acestuia, textul site-ului și mai ales dacă acel site a beneficiat de o indexare SEO corectă.
  2. Textele unui site și mai ales textele unei promovări eficiente vor trebui gândite pentru a avea un real impact.

Tocmai de aceea noi oferim un pachet complet de servicii atunci când vorbim de promovare online:

  1. Webdesign. Realizăm site-uri în concordanță cu ultimele tendințe atunci când vine vorba de design, viteză de încărcare, structură și indexare SEO. Pentru a vorbi de o campanie de promovare online corectă ar trebui să vorbim de un site competitiv.
  2. Copywriting. Cuvintele prin care exprimăm ceea ce dorim să oferim clientului sunt esențiale. Textele joacă un rol foarte important atunci când vorbim de un site sau de promovare în mediul online. Acestea vor fi concise, având rolul de a transmite un mesaj clar celui interesat de un produs sau de unele servicii. Este rolul nostru de a gândi texte inteligente, out of the box, care în cele din urmă să vândă acel produs.
  3. Administrare conturi de social media (Facebook, Instagram). Social media a devenit o unealtă indispensabilă atunci când vorbim de promovare online și marketing online. Cu toate acestea simpla administrare a unor conturi de social media poate fi consumatoare de timp. Tocmai de aceea noi punem la dispoziție clienților, în special persoanelor juridice acest serviciu de administrare de conturi social media. Practic, timpul consumat în administrarea conturilor de social media va putea fi dedicat dezvoltării afacerii respective sau pentru optimizarea acesteia. Totodată administrarea conturilor de social media va fi făcută de experți în comunicare, mesajul fiind unul concis.
  4. Editare video. Ne-am gândit la acest tip de produs ca urmare a creșterii numărului de creatori de conținut pe piața din România. Și în cazul acesta un canal de Youtube poate fi considerat o adevărată unealtă de promovare pentru persoanele juridice și nu numai. Creearea de conținut presupune dedicare și foarte mult timp investit în editarea clipurilor, care mai apoi sunt urcate pe Youtube. Agenția noastră dorește să ia de pe umerii creatorilor de conținut acest timp care ar putea să fie folosit în alte modalități, ce are duce la o dezvoltare a afacerii acestora.

Concluzionând putem spune că o abordare cât mai complexă a unei promovări online, luând în calcul și aspectele adiacente ale acesteia poate duce la succesul unui marketing online corect.

Dacă te-am convins, atunci apasă butonul de mai jos!

Apelează!