Alte servicii

EDITARE CONȚINUT PENTRU YOUTUBE

Bine ai venit în lumea online-ului!

Creearea de conținut și postarea acestuia pe Youtube a devenit foarte populară în ultimii ani. Deși a avut un început timid la noi în țară, încet dar sigur o nouă generație de creatori de conținut au luat naștere în ultimii ani.

Cu toate acestea editarea clipurilor pe care noi le vedem zilnic pe Youtube implică mult timp, dar în același timp și multă pricepere. Tocmai de aceea ne-am gândit la acest tip de servicii: editare conținut pentru Youtube.

Totodată un laptop performant și un program de editare sunt necesare pentru a se putea realiza un conținut de calitate numai bun de postat pe Youtube.

Deși marea majoritate a creatorilor de conținut își editează singuri clipurile, noi ne-am gândit la acei creatori de conținut care nu au timp să facă acest lucru.

Prin urmare clientul țintit ar trebui să fie o companie care își dorește o prezență de calitate pe binecunoscuta platformă de video streaming – Youtube.

Poți conta pe noi pentru editare conținut Youtube, în același timp tu putând să te ocupi de dezvoltarea afacerii tale.

De ce ai alege pachetul de servicii de editare conținut pentru Youtube?

Economisești timp

Vei economisi mult timp prețios pentru dezvoltarea afacerii tale. Îți vei putea dedica tot acest timp dezvoltării afacerii tale.

Audiență mare

Vei avea un public larg de aproximativ 9 milioane de români cărora te vei putea adresa cu ideile tale.

Youtube înlocuiește televizorul

Tot mai mulți români renunță la a se uita la televizor în detrimentul acestei platforme numită Youtube

Notorietate crescută

Dacă ai deja o afacere, o poți face și mai credibilă, iar în același timp poți crește numărul clienților afacerii tale și brand awarness-ul acesteia.

Conținut monetizabil

Cu multă muncă, în cele din urmă daca vei face conținut de calitate vei putea monetiza acel conținut prin intermediul reclamei (Adsense).

Creștem împreună

Chiar daca există competiție pe piață, încă mai există loc de creștere pe această platformă raportat la nișa de conținut pe care vei dori să o prezinți.

Cum te putem ajuta?

Utilizăm programe performante de editare

Vom edita materialul pe care ni-l vei pune la dispoziție cu ajutorul unui program de editare performant. Noi folosim DaVinci Resolve 17 la momentul de față sau mai bine zis cea mai recentă versiune a acestui program de editare.

Stabilim scenariul împreună

Vom stabili împreună scenariul de urmat pentru editarea fiecărui clip în parte pentru a avea efectul scontat pentru viitorii tăi abonați.

Edităm poza de Thumbnail

Vom edita poza de thumbnail pentru clipul tău ce urmează a fi postat pe Youtube.

Redactăm descrierea clipului

Vom redacta partea de descriere a clipului ce urmează a fi postat pe Youtube.

Dacă te-am convins, atunci apasă butonul de mai jos!