Skip to content
PROMOVARE ONLINE

Cum te putem promova online?

Promovare Google Ads

Google Ads

Promovare online prin Google Ads.

Promovare Facebook Ads

Facebook Ads

Promovare online prin Facebook Ads.

Promovare Instagram Ads

Instagram Ads

Promovare online prin Instagram Ads.

Promovare TikTok Ads

TikTok Ads

Promovare online prin TikTok Ads.

Promovare Youtube Ads

Youtube Ads

Promovare online pe platforma Youtube.

Bine ai venit în lumea online-ului!

Cu toții știm cât sunt de importante aceste două cuvinte, promovare online pentru o afacere.

Promovarea online a devenit indispensabilă pentru o afacere, aproape ca aerul pentru orice ființă.

Dacă nu îți promovezi afacerea online practic nu exiști ca afacere.

De aici și cele mai cunoscute forme de promovare online și anume:

Google Adwords.

Știai că aproximativ 1 miliard de oameni folosesc serviciile Google?

O vorbă foarte simplă spune așa: nu știi un lucru atunci Google-it! Ei bine dacă nu te afli pe acest motor de căutare nu exiști. Și mai bine zis, dacă nu te afli pe prima pagină, atunci afacerea ta chiar nu are nicio șansă.

Noi te putem asigura că te putem aduce pe prima pagină atunci când vine vorba de căutările Google, în acest fel vei fi mai aproape de publicul tău țintă.

De asemenea te asigurăm că vom face acest lucru utilizând un buget optim pentru partea de promovare online a afacerii tale. Fiecare cost per click va fi analizat și vom proiecta o promovare online croită atât pe nevoile cât și pe un buget pe care ți-l vei permite.

Facebook Ads

Știai că Facebook este încă cea mai folosită platformă de social media?

Da, deși parcă toată lumea este pe Instagram, ei bine Facebook înregistrează aproximativ 2,45 de miliarde de accesări în toată lumea.

Mai mult, în Romania la ora actuală sunt aproximativ 9,8 milioane de utilizatori. Putem spune liniștit că jumate din țara noastră se află pe Facebook. Îți poți imagina astfel ce impact ar avea o campanie făcută pe această platformă de social media pentru afacerea ta.

Agenția noastră este aici pentru tine cu scopul de a-ți asigura o prezență pe Facebook cât mai eficientă și cost efficient.

Instagram Ads

Știai că Instagram este o platformă folosită de aproximativ 4 milioane de români?

Instagram a devenit rapid una dintre cele mai folosite platforme de social media. Aceasta platformă fiind folosită în special de tineri cu vârste cuprinse între 18 – 24 de ani (36,5 %), urmați de utilizatori cu vârste cuprinse între 25-34 de ani (28,9 %).

Aceasta platformă de social media a adus noutăți atât pe partea de promovare online și mai mult a inventat o nouă terminologie, cea a influencerilor.

Instagram ads este o variantă de luat în calcul mai ales pentru acele afaceri, care au un public țintă tânăr ancorat în tendințele actuale.

Youtube Ads

Știai că peste 9 milioane de români se uită zilnic pe Youtube?

De câte ori ai căutat un tutorial pe Youtube? Corect, de foarte multe ori. Platforma cu cel mai mult content video este una dintre cele mai accesate la momentul de față.

Încet și sigur canalele clasice de TV pierd teren în favoarea conținutului video regăsit pe Internet, facem referire aici la publicul cu vârste cuprinse între (18-35 de ani).

Drept urmare reclamele pe Youtube sunt foarte eficiente dacă sunt targetate corespunzător. Milioane de creatori de conținut fac din această platformă mediul propice pentru reclamele video folosite tot mai des.

În mod cert reclamele video vor avea un impact mai mare decât cele sub formă de anunț sau poză, în acest fel această platformă este ideală.

TikTok Ads

Știai că aplicația TikTok este folosită de peste 5 milioane de români?

Aplicația TikTok a avut o rată de creștere fulminantă în anul 2020, depășind Instagram-ul ca număr de utilizatori. Această creștere a fost asigurată și de situația la nivel mondial cauzată de Coronavirus. Marea majoritate a oamenilor și-au găsit o adevarată ocupație realizând clipuri amuzante sau educative pe TikTok.

La momentul de față TikTok își dezvoltă propria variantă de optimizare a veniturilor din reclame și in consecință propria platformă de advertising. În același timp noi învățăm zilnic pentru  a fi pregătiți pentru primul client care va dori să își promoveze afacerea pe         TikTok!

Dacă te-am convins, atunci apasă butonul de mai jos!

Apelează!