Promovare online

Promovare Facebook Ads

Promovare Facebook Ads

Bine ai venit în lumea online-ului!

Deși pare puțin probabil nu oricine poate să realizeze o promovare Facebook Ads corectă și eficientă. Prezența pe Facebook este absolut necesară atunci când vorbim de o afacere care are clienți finali persoane fizice. Facem referire aici la magazinele online sau la acele produse care sunt destinate persoanelor fizice.

Deși Instagram-ul pare a fi mai popular la prima vedere, Facebook rămâne la ora actuală cea mai populară platformă de social media din România având aproximativ 9,8 milioane de utilizatori.

Deși pare simplu în esență conceptul de promovare Facebook Ads necesită cunoștințe atât de marketing cât și de folosire a platformei Business Manager.

Cum putem ajuta afacerea ta prin intermediul promovarii Facebook ads?

  1. Vom analiza afacerea ta și vom identifica clientul țintă pentru produsul pe care dorești să îl vinzi. Fie că vinzi servicii, fie că vinzi produse vom identifica cât mai precis publicul țintă al afacerii tale.
  2. Vom stabili o perioadă de timp de promovare online pentru ca mai apoi să analizăm împreună succesul acesteia.
  3. Vom stabili un buget pentru promovarea online a afacerii tale astfel încât aceasta să aibă efect și să putem obține mult doritele conversii.
  4. Îmbunătățim și optimizăm pagina de Facebook a afacerii tale prin completarea câmpurilor obligatorii ale acesteia.
  5. Realizăm partea de creație a reclamelor Facebook cu un conținut specific și de real interes pentru consumatorii finali.
  6. Optimizăm campaniile Facebook Ads astfel încât afacerea ta să aibă cea mai bună expunere pe nișa respectivă.
  7. Optimizăm bugetele de promovare Facebook Ads astfel încât banii tăi să nu fie risipiți fără a avea rezultatele scontate.
  8. Ne vom axa pe fix ceea ce are nevoia afacerea ta, fie că vorbim de creșterea utilizatorilor paginii de Facebook, vânzarea unor produse, descărcarea unei aplicații, vizitele în magazinele fizice sau online și realizarea conversiilor.
  9. Te vom ajuta să crești organic (dacă se poate) dar și prin intermediul reclamelor Facebook Ads. Am făcut această paranteză deoarece este din ce în ce mai greu să crești organic pe această platforma de socializare.
  10. Administrăm pagina de Facebook a afacerii tale, în acest fel tu te vei putea axa pe partea operațională a afacerii tale.

Întrebări frecvente

În funcție de pachetul pe care îl vei alege, agenția noastră se va ocupa de implementarea  și monitorizarea campaniei tale Facebook Ads de la A la Z.

Facem referire aici la: creearea contului Facebook Manager, realizarea campaniei Facebook Ads, monitorizarea campaniei Facebook Ads, optimizarea acesteia, culegerea si analiza datelor rapoartelor lunare.

Da, vorbim de două bugete diferite. Bugetul pentru campaniile de Facebook Ads va fi plătit separat de bugetul pentru promovare online. Bineînțeles că ambele bugete vor fi stabilite de comun acord în funcție de capitalul alocat promovării online.

Setarea campaniei Facebook Ads se plătește separat. Aceasta va avea un cost fix și va varia în funcție de complexitatea campaniei în sine.

Nu, nu se va plăti de mai multe ori acest preț. Prețul implementării campaniei Facebook Ads se va plăti o singură dată.

În mod normal, după două luni de zile ne putem face o idee despre eficacitatea campaniei de Facebook Ads. Fiecare pachet de promovare online va avea inclus în preț și o analiză, urmată de o consultare cu clientul pe baza unei luni de rulare a campaniei Facebook Ads.

Deși nu este recomandat un buget minim, se poate stabili și un buget de promovare online minim. Bineînteles că acest buget va fi ajustat pe parcurs în funcție de rezultatele campaniei.

Da, bugetul pentru campania Facebook Ads  se vor consuma lunar. Bugetul se va consuma lunar în funcție de numărul de click-uri din partea clienților care vor vizita site-ul tău.

Prețuri

Facebook Ads

Începând de la:

Lei450

Lunar

Analiză inițială
2/3 categorii de servicii/produse promovate
Optimizare inițială
Administrarea campaniei de la A la Z
Identificare public țintă
Administrare buget de 200/350 EUR
Optimizare pagină de Facebook
Setare răspuns automat mesaje clienți
Raport lunar
Suport Luni/Vineri prin Email

Facebook Ads

Începând de la:

Lei650

Lunar

Analiză inițială
3/10 categorii de servicii/produse promovate
Optimizare inițială
Administrarea campaniei de la A la Z
Identificare public țintă
Administrare buget de 350/700 EUR
Optimizare pagină de Facebook
Setare răspuns automat mesaje clienți
Raport lunar
Suport Luni/Vineri prin Email

Facebook Ads

Începând de la:

Lei750

Lunar

Analiză inițială
10/20 categorii de servicii/produse promovate
Optimizare inițială
Administrarea campaniei de la A la Z
Identificare public țintă
Administrare buget de + 1000 EUR
Optimizare pagină de Facebook
Setare răspuns automat mesaje clienți
Raport lunar
Suport Luni/Vineri prin Email

De ce ai alege Facebook Ads?

Multitudine de clienți

Aproape jumătate din populația României se află pe Facebook. Rămânem suprinși cum până și părinții noștri au învățat să utilizeze această metodă de socializare online.

Targeting precis

Poți targeta foarte precis clientul pe care îl urmărește afacerea ta în funcție de următoarele: vârstă, interese, sex, obiceiuri, locație geografică.

Trafic mărit

Îți poți mări traficul pe site-ul afacerii tale prin utilizarea reclamelor Facebook Ads și în acest fel vei putea să crești vânzarea produselor tale.

Awareness mărit

Poți crește awareness-ul afacerii tale și în același timp poți construi un brand propriu al afacerii tale în mediul online.

Clienți potențiali

Jumătate din utilizatorii platformei Facebook își cumpără produsele din mediul online.

Buget ajustabil

Putem mări sau micșora bugetul pentru promovarea online în funcție de raportările lunare precum și a feedback-ului afacerii tale.

Dacă te-am convins, atunci apasă butonul de mai jos!