Skip to content
TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

  1. DEFINIȚII
  • Promova.ro este un site de prezentare de servicii de marketing, promovare online si webdesign.
  • Utilizator este acea persoană cu vârstă de peste 18 ani care accesează site-ul promova.ro cu scopul de a contracta servicii de promovare, marketing online si webdesign.
  • DESPRE NOI– reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului promova.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la prestatorul de servicii care ofera servicii de promovare, marketing online si webdesign.
  • BLOG – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului promova.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la diferite subiecte din mediul IT.
  • CONTACT – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului promova.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire numerele de telefon, adresa, precum si un formular de contact prin intermediul caruia utilizatorul poate contracta servicii de marketing online si webdesign.
  • PROMOVARE ONLINE – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului promova.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la aspecte precum: tipul de servicii oferite, pretul serviciilor de marketing online, precum si alte aspecte ce tin de prestarea acestor servicii.
  • ALTE SERVICII – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului promova.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la aspecte precum: tipul de servicii oferite, pretul serviciilor de webdesign, copywriting, administrare social media, editare continut Youtube precum si alte aspecte ce tin de prestarea acestor servicii.

Utilizatorul se obligă ca prin folosirea site-ului promova.ro să nu reproducă sau să folosească materialele prezentate pe prezentul site, fără acordul administratorului site-ului sau fără a solicita acordul în acest sens. 

Prin folosirea site-ului promova.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile așa cum au fost prezentate la punctul A.

Apelează!